Napetost između Savaša i Fatiha izmiče kontroli te dovodi do toga da Fatih donosi odluku zbog koje nema povratka.

6.ep. - 14. srpnja

S vremenom se konkurencija pretvara u snažno neprijateljstvo. Ajšen, koja je promijenila imidž zahvaljujući Feride, šokira sve oko sebe. Fatih zabrinuto promatra Ajšeninu promjenu. Savaš se još jedanput pokušava približiti Ajšen i dobiva neočekivani odgovor. Ajšenino ponašanje još više privlači Savaša i nije ni svjestan da ga to vodi u tamu. Velika tajna odjekuje u tišini noći, a istina se odjednom sazna. Dok se Ajšen u bolnici bori za život, Ata svoju veliku tajnu podijeli s Fatihom. Surejina sudbina ovisi o Ajšen. Nakon nesreće odnos između Fatiha i Savaša postaje sve napetiji.

7.ep. - 15. srpnja

Surejina sudbina ovisi o Ajšen. Nakon nesreće odnos između Fatiha i Savaša postaje sve napetiji. Ajšen, za koju je Savaš zainteresiran, odlučna je ne slušati svoje srce. Između Savaša i Ate napetost zbog kamatara sve je veća, ali ovoga puta Ata povlači potez koji će Savaša stjerati u kut. Savaš ovaj poraz ne prihvaća lako. Zbog preostalih Jašarovih građevinskih radova Ajšen ide u Kajseri. Prate je Feride i Atif, što dovodi do velike svađe u vili. Velika napetost u kući prilika je Savašu da uništi Atu. Do vrhunca napetosti dovela je Ajšen iznenađenjem za Atu. Ajšen ulazi u Savašev svijet kao nikada prije. Dok se Ajšen i ona prvi put suočavaju, Uftade radi nepovratni korak u veliku tajnu.

8.ep. - 16. srpnja

Ajšen ulazi u Savašev svijet kao nikada prije. Dok se Ajšen i ona prvi put suočavaju, Uftade radi nepovratni korak u veliku tajnu. Dok svi primjećuju da se Ajšen i Savaš zbližavaju, svađa između Fatiha i Savaša zbog Ajšen zahuktava se. Savaš, koji bjesni zbog Fatihovih optužbi, igra ljubavnu igricu te Ajšen pomuti um. No ovaj će put igrica koju igra i na njega djelovati. Svađa između Ate i Uftade, koja utječe na cijelu obitelj, dovodi do burnih dana u vili. Velika aukcija koju organizira Rezan pretvara se u Savašev veliki korak prema Ajšen. Uftade, koja se sad uvjerila da Savaš želi Ajšen, kreće u akciju da to iskoristi te stvara potpuno novu Ajšen.

9.ep. - 17. srpnja

Velika aukcija koju organizira Rezan pretvara se u Savašev veliki korak prema Ajšen. Uftade, koja se sad uvjerila da Savaš želi Ajšen, kreće u akciju da to iskoristi te stvara potpuno novu Ajšen. Velika svađa između Neslihan, napete zbog Ajšen, i Savaša izmiče kontroli zbog Feridina poteza i pretvori se u veliki skandal. Ajšen, koja u najgorem trenutku svog života pronalazi Savaša kraj sebe, dolazi pod njegovo okrilje. Atina reakcija na Savaša prvi put suprotstavlja oca i kćer. Ajšen odluči reći Feride gorku istinu o Atifu.

10.ep. - 18. srpnja

Ajšen, koja u najgorem trenutku svog života pronalazi Savaša kraj sebe, dolazi pod njegovo okrilje. Atina reakcija na Savaša prvi put suprotstavlja oca i kćer. Ajšen odluči reći Feride gorku istinu o Atifu. Savaš i dalje ganja Atifa. Napetost između Savaša i Fatiha izmiče kontroli te dovodi do toga da Fatih donosi odluku zbog koje nema povratka. Ajšen, odlučna da obriše tragove strahote koju je doživjela, saznaje da se bliži godišnjica braka Ate i Uftade i kreće u akciju da smiri napetost među njima. No Atina i Uftadina godišnjica svima priređuje veliko iznenađenje. Ajšen se u jednom trenu nađe licem u lice s tajnom Ate i njezine majke.