Feriha i Zehra veoma se uspaniče na jahti, a potrese ih i vijest da se Rizino stanje pogoršalo.

21.ep - 12. kolovoza

Feriha i Zehra veoma se uspaniče na jahti, a potrese ih i vijest da se Rizino stanje pogoršalo. Emir, koji gotovo propušta priliku za razgovor s Ferihom, odlučan je da će je natjerati da progovori o svim nemirima koji je tište. Dok se Riza uvlači u sebe pritisnut stvarnošću svoga pogoršanog stanja, Feriha mu je na tragu. Kad se zbunjena Feriha susretne s Emirom saznavši istinu u telefonskom pozivu iz Hillsa, nema više kamo.

 

22.ep - 13. kolovoza

Dok se Feriha uz neviđenu odlučnost sprema priznati Emiru sve laži, ono što se proživjelo nikog ne ostavlja ravnodušnim. Mehmetov boravak u bolnici te optužbe koje je na Emirov račun iznio u svojoj izjavi opet mijenjaju situaciju. Zehra je bijesna jer smatra Emira odgovornim za ono što se dogodilo njezinu sinu, a Feriha trenutačno ne gubi vjeru u Emira. Za Zehru je neoprostivo da Feriha stoji iza svoje ljubavi unatoč svemu što se dogodilo.

 

23.ep - 14. kolovoza

Feriha i Sanem obje doživljavaju šok na jahti i prisiljene su na međusobni prešutni dogovor. Dok se Sanem sva u strahu upetljava u laži, susret kćeri i lažne majke biva teškim za obje. Dok je Mehmet zaprepašten time da je onaj koji je naredio da ga premlate bio Fejaz, Rizu i Zehru ljuti što ga ne prijavljuje. Zehra cilja na Seher bivajući na tragu istina povezanih s Mehmetom, Fejazom i samom Seher. Nakon svega što je preživjela, Feriha ne želi više raditi na jahti, ona kreće u razgovor s Leventom, pri čemu će njegovo držanje biti zastrašujuće.

 

24.ep - 15. kolovoza

Feriha, koju je zaprepastilo ono što ju je snašlo Emirovom prosidbom, primjećuje da polako dospijeva na cilj. Emir je, međutim, odlučan saznati razloge Ferihine neodlučnosti. Dok je Emirova prošnja Ferihe uništavala Hande, Unal i Ajsun u panici su izazvanoj tim preranim činom. Hrabrost koju je Zehra iskazala prilikom otkrivanja zavjere u tajnovitoj vili ne ostaje bez odgovora pa obitelj, bar na neko vrijeme, osjeća manji pritisak dugova.

 

25.ep - 16. kolovoza

Prošla su tri mjeseca otkako su Emirova i Ferihina majka proživljavale teške dane. Ljubavni je par ostavio strahote za sobom, Feriha je obuzeta čežnjom nakon njihova prisilnog razdvajanja, ali ne misli samo na Emira nego se i upetljava u laži. Jedino o čemu je u stanju razmišljati, ona koja je pod utjecajem čežnje i osjećaja opet postala robom svojih strahovanja, jest pismo priznanja koje Emir nije mogao pročitati.