Suat ne razmišlja ni sekunde te želi iskoristiti tu priliku. Pustit će Rizu iz zatvora samo ako se Dila uda za njega. Dila se nalazi u jako teškoj situaciji. Kako će takvo nešto objasniti Rizi, koji živi za Dilinu ljubav.

2.sez., 14.ep. - 5. svibnja

Prevrtljiva i zla Sultan ne posustaje te nastavlja sa svojim dobro smišljenim igricama. Sultan ovoga puta skriva haljine i nakit koje je uzela iz Fatmine sobe te ih odnosi u Jasemininu sobu. Nakon što Fatma pronađe svoje stvari u Jasemininoj sobi, okrivi je za krađu i bez razmišljanja ju izbaci s imanja. Jasemin ne može vjerovati što se događa te je vidno razočarana. Sada se nalazi u jako teškoj situaciji te pokušava dokazati svoju nevinost. Hoće li se saznati da je Jasemin nevina? Na veliko iznenađenje Suat i Azer se ujedine. Riza dolazi do Suata te mu prijeti. Situacija na sudu će se odvijati potpuno neočekivano. Suat će sudu predstaviti Azera kao tajnog svjedoka. Ljudi u sudnici ostat će zaprepašteni.

2.sez., 15.ep. - 6. svibnja

Kako će reagirati Riza kad ugleda Azera kao tajnog svjedoka u sudnici? Azer uđe u sudnicu kao tajni svjedok. Kada Dila i Riza ugledaju Azera, nije im jasno što se događa. Azer, koji prema Rizi cijeli život ne osjeća ništa osim mržnje, spreman je riskirati i učiniti sve da Rizu doživotno zatvori. Riza u sudnici bez razmišljanja nasrće na Azera te se želi fizički obračunati s njim. Prije ove nepredviđene situacije, Riza je imao svoje određene planove koji su se sada izjalovili. Ne preostaje mu ništa nego boriti se svim mogućim načinima.

Sada su Azer i Riza započeli rat. Kako će se situacija između dvoje zakletih neprijatelja odvijati? Za to vrijeme Arzu se pokušava izvući iz ruku otmičara te šalje pismo Dili. Azer koji je bijesan zbog Dilinih uvreda na njegov račun ju napada te joj prijeti smrću.

2.sez., 16.ep. - 7. svibnja

Dila kao posljednju priliku koristi razgovor sa Suatom i želi da Suat odustane od svoje odluke. Suat će ostvariti Dilinu želju uz jedan uvjet: da se Dila uda za njega. Hoće li se Dila udati za Suata da izvuče Rizu iz zatvora?

2.sez., 17.ep. - 9. svibnja

Dila je šokirana Suatovom ponudom. Suat ne razmišlja ni sekunde te želi iskoristiti tu priliku. Pustit će Rizu iz zatvora samo ako se Dila uda za njega. Dila se nalazi u jako teškoj situaciji. Kako će takvo nešto objasniti Rizi, koji živi za Dilinu ljubav. Arzu ponovno posjećuje svoju kćer, ali iza toga se krije plan otmičara. Azer još uvijek ne posustaje te ganja osvetu. Ovog puta namjerio se na Efea. Smišlja plan kako uhvatiti te zarobiti Efea, a da nitko ne sazna.

Tužiteljica će posjetiti Dilu na imanju, ali ju ona ne želi pustiti u kuću. Da li će se Dila i Džanan pomiriti ili ostati u svađi?

Propuštene epizode svoje omiljene serije Dila pogledaj na OYO.