Dok Azer planira vjenčanje s Fatmom, Fatmin odgovor ne predstavlja im jedinu zapreku. Što će biti s brakom Sultan i Azera koji traži Dilu za pomoć?

61.ep- 31.03 ponedjeljak

Nakon što im policija upadne u kuću, Dila i Riza bacaju se u veliki bijeg. Bježeći od policije Riza i Dila skriju se u vikendicu u planinama. Riza zove Hajdara da mu pomogne i donese hranu, robu i osnovne stvari, kako bi neko vrijeme mogli boraviti u planinama.

Melike nagovara Fatmu da izmjeni iskaz u policiji, ali ona to ne želi učiniti. Azerovim uhićenjem Riza prestaje bježati te se preda policiji. Selčukova se igra nastavlja. Tužilac Ahmet obojicu stavlja u istu ćeliju, što neće proći bez incidenta.

62 ep. - 01.04. utorak 

Nakon što Melike uhvati Arzu u sumnjivom iskradanju iz kuće, dolazi do njihove svađe. Arzu prijeti gđi Melike da će ju izdati ako je ne ostavi na miru te se Melike ipak povuče. Dila dolazi u posjet Melike te želi s njom ozbiljno razgovarati. Ubrzo se sazna da Arzu ta koja je prijavila Rizu policiji . Ako Dila ne pronađe rješenje, Riza neće izaći iz zatvora.

Fatmin neočekivani korak sve zaprepasti. Džanan samo što ne otkrije vezu između tužioca Ahmeta i Selčuka. Selčuk dolazi kod Arzu te joj prijeti da i dalje mora šutiti o njihovim spletkama, inače više nikada neće vidjeti svoju kćer. Nakon što Fatma povuče prijavu, Azer izađe iz zatvora. Riza doživi veliko razočarenje. Melike je jako ljuta na Fatmu zbog njenog poteza te je zbog toga napada. Dilino jedino rješenje je Azerov iskaz pred sucem. Selčuk nastavlja sa svojim igricama s Rizom. Meta čovjeka u zatvoru je Rizin život. 

63. ep - 02.04. srijeda

Otkrivši Selčukovo prikriveno lice, Riza se sprema za protunapad. U sudnici dolazi do preokreta i iznenadne izmjene Azerovog iskaza, što će rezultirati odlukom suda da se Riza može braniti sa slobode. Za partnere u zločinu Rašita i Sultan život se sve više zagorčava. Sultan se također želi riješiti Rašita. Rizino i Selčukovo obračunavanje između života i smrti svima će oduzeti dah. Nakon Rizinog i Selčukovog obračunavanja, Dili stiže još jedan šok. S neočekivanim raspletom u konaku razotkriva se ubojstvo njezine majke. Džanan dolazi do kraja istrage. Ljubav između Fatme i Azera malo-pomalo napreduje

64. ep - 03.04 četvrtak

Ljubav između Fatme i Azera malo-pomalo napreduje. Dok Azer planira vjenčanje s Fatmom, Fatmin odgovor ne predstavlja im jedinu zapreku. Što će biti s brakom Sultan i Azera koji traži Dilu za pomoć? Riza šalje Arzu u Pariz. Cilj mu je saznati je li Arzin otac. Rezultate DNA testa napeto očekuju i Riza i svi ostali.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju