Metinove optužbe za silovanje ustvari su tek dio jedne druge igre koju će Dila primijetiti i pohitati da je prekine. Kako vrijeme prolazi, Dila sve više ulazi u ulogu gazdarice obitelji Barazoglu. No ubrzo će se suočiti s velikom opasnosti.

19.ep- 28. siječnja 

Rizina ljubav i pažnja prema Dili traje i dalje, no ta pažnja prema kćeri smeta gđi Eren. Pokušava sve kako bi udaljila Rizu od nje. Dila Rizi ne govori za svoju trudnoću već slaže da ima gastritis.

Napetost između Dile i Azera poprilično je porasla. Dila se pametnim potezima suprotstavila Azerovim prijetnjama i dovela šogora u tešku situaciju. Ali Azer se nema namjeru predati. Odlučan je u tome da nađe Dili slabu točku. S druge strane, Azer nastavlja svoju vezu s Fatmom. Stvar samo što nije izmaknula kontroli. Hulija smišlja kako da od Metina izvuče brdo novca, ali se suočava s neočekivanim krajem.

20.ep- 29. siječnja

Riza saznaje da je Dila trudna te smatra da je napokon trenutak da zaključa svoju ljubav duboko u srce. Razgovara s njom i govori joj da će sve biti u redu. Međutim, zbog iznenađujućeg prijedloga g. Sejita koji uključuje obje obitelji, Dila i Riza će se morati često viđati. Azerova strast počela je Fatmu plašiti. Bojeći se da ne napravi kakvu ludost, počela se pokoravati svakoj njegovoj želji. 

21.ep- 30. siječnja

Sultan je ljubomorna na pozornost koju Dila uživa te počinje tražiti način kako da i ona dobije dijete. I Melike je dobila svoj adut u rukavu, što mijenja karakter svađe između nje i Gurbet. Metinov jednovečernji provod s djevojkom koju je upoznao u baru uvalit će ga u velike nevolje. Azer saznaje za očev prijedlog partnerstva Rizi i poludi od bijesa. Odlučno odlazi pred Rizu ne bi li se obračunali jedanput zauvijek.

22.ep- 31. siječnja

Neočekivana pomoć spašava Rizu od pištolja koji mu je Azer uperio u glavu.
G. Sejit unatoč svemu i svima i dalje podupire Dilu. No takav će stav iz dana u dan povećavati broj, kako njegovih, tako i Dilinih neprijatelja. Dila i Riza odlučili su da je bolje za oboje da se viđaju što je manje moguće, no zbog tvornice koju će zajedno pokrenuti, moraju se sve češće susretati. Metinove optužbe za silovanje ustvari su tek dio jedne druge igre koju će Dila primijetiti i pohitati da je prekine.