Sultan i Rašit se porječkaju iz čega proizlazi i fizički obračun koji će ostaviti iza sebe i žrtvu. Premda je mislila da Riza neće doći, on ju ipak iznenadi svojim dolaskom.

53.ep. 17.03. PONEDJELJAK 

Saznavši da se Fatma viđa sa Serdarom, Riza ozbiljno porazgovara s njom. Azer bijesni zbog pomaka u vezi Fatme i Serdara. Azer je spreman spaliti sve mostove. Kad se Rašit zaposli na imanju, Sultan, već sva u mukama, počinje osjećati pritisak.  Selčuk koji nastavlja isprobavati načine da našteti Rizi, odabire novu metu da zada još jedan udarac obitelji Selamoglu.

54.ep. 18.03. UTORAK

Riza neprestano ispituje Arzu tko je otac njezinog djeteta i tako se njihova svađa nastavlja. Ljubav koju Arzu osjeća za Rizu i neprijateljstvo koje Selčuk osjeća prema Rizi spoje se u trenu kad Selčuk kaže Arzu da želi da se dogovore oko Rize. Dilu jako naljuti Azerovo nasilno ponašanje prema Sultan kao i činjenica da Eren tome svjedoči te izbaci Azera iz konaka.

55.ep. 19.03. SRIJEDA

Hajrije i Džanip usele u konak obitelji Selamoglu te davajući Azeru informacije o konaku Barazoglu žele od njega uzeti novce, no taj plan ne ide onako glatko kako oni žele.
Dila sasvim gubi vjeru u Rizu te se u potpunosti posvećuje svom poslu. No pri svakom susretu s Rizom njezina se nesigurnost, bespomoćnost i ljubav prema Rizi pojavljuju.

56.ep. 20.03. ČETVRTAK

Dilu jako naljuti Azerovo nasilno ponašanje prema Sultan kao i činjenica da Eren tome svjedoči te izbaci Azera iz konaka. Sultan i Rašit se porječkaju iz čega proizlazi i fizički obračun koji će ostaviti iza sebe i žrtvu. Premda je mislila da Riza neće doći, on ju ipak iznenadi svojim dolaskom. Azer si ne može pomoći pa i dalje ustraje u svom zlu naumu, no hoće li ovoga puta uspjeti ubiti odabranicu svoga srca? Hajrije i Džanip usele u konak obitelji Selamoglu te davajući Azeru informacije o konaku Barazoglu žele od njega uzeti novce, no taj plan ne ide onako glatko kako oni žele.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju