'Htjela bi poručiti svome dečku da ovdje informacije brzo putuju i da zna da sam odsada slobodna te da me ne čeka jer neću ni ja njega', govorila je Sabina Čedić. No sve se promijenilo...

Bile to tada informacije il dezinformacije, bivšu voditeljicu Golih vijesti Sabinu Čedić dugogodišnji dečko Davor Gašpar ipak je čekao pa je ovih dana i ona njemu vratila istom mjerom. Naime, zvani Gašo, sumnjiči se kako je prije dvadesetak dana provalio u jedan zadarski kiosk te je zbog toga i pritvoren.

Budući da je ovaj par prije sad već skoro dva mjeseca unajmio luksuzni stančić u Zadru, Sabina se nije vratila kući dok je Gašo bio u pritvoru, već ga je vjerno čekala.
Svake srijede u protekla tri tjedna Sabina bi izišla do pretrpanog zadarskog zatvora u kojem više nema mjesta za zatvorenike, pa brojni spavaju i na podu. Stajala je u redu ne bi li makar na pola sata vidjela dragog.

Dok uopće ne razmišlja o poslovima poput ponovnog vođenja Golih vijesti ili pak polugolog slikanja, još joj manje nedostaju kako ih naziva takozvani showbiz prijatelji.
'Nije me nitko nazvao nit me trebao zvat, to je samo jedan period. Meni je dobro u životu, a svi iz swobizza za mene nisu nikakve zvijezde i ja ih smatram polusvijetom', kaže Sabina.

U nešto pak hladnijoj Njemačkoj, točnije u Frankfurtu još jedna bivša farmerica svakodnevno čeka svog dragana, koji se na njezinu sreću ne vraća iz zatvora već s posla…Nakon što je shvatila kako u Zagrebu nema kruha, Slađa je zajedno s dečkom Srđanom Šimunićem, čije točno zanimanje ne otkriva javnosti budući da je njegova želja da se o njima što manje piše, krenula je u potragu za boljim životom.

Čini se kako nekad najbolje prijateljice, usprkos svojevremenim nesuglasicama, slučajno ili ne, na kraju ipak imaju slične priče…od partijanja i razgolićenog pojavljivanja obje su krenule mirnijim vodama.

Nadamo se kako i Slađa barem malo na ovaj način uživa u Njemačkoj…u protivnom eto i nje u Zadar il neki drugi grad…a ovoga puta koliko god nam njezine dosadašnje izjave znale biti drage, stvarno želimo da uspije u namjeri žene majke kraljice…budući da Sabina, kako kaže, ima još vremena za to..