Na otvorenju kluba H2O u Zagrebu skupilo se poznatih uzvanika, a tako gdje su lijepe djevojke, ima i nogometaša, političara…

'Atmosfera u klubu je prva liga. Ja ne smijem gledati djevojke, imam kćerke četiri, punoljetne, tako da možda su tu negdje u blizini. Lijepe su cure, pa ja sam uvijek govorio da su hrvatice naljepše, nažalost, muškarci to nekako slabo; sve je to nekako otišlo na kvasinu. Ja sam već zadnjih 10 godina upozoravao, tko ce oženiti te mlade djevojke, moramo popraviti natalitet, jel tak, moraju se rađati djeca, moraju se mladi zeniti i sve ostalo', zaključio je Ljubo Ćesić Rojs.

'Dok sam bio mlađi, znači u moje vrijeme, ja sam nekada bio i DJ, u tim manjim mjestima. Tada je bilo Bonnie M, Elton John, Nazaret, to je u moje vrijeme bilo. Danas recimo najviše slušam, evo, mog prijatelja, MP Thompsona, Zečića, Matu Bulića, grupa Intrade, Bralica, onda… sve ove zabavne, naše, sve su dobre', dodao je Rojs.

Novi noćni klub H20 mjesto je za one koje privlači elektronička glazba. Kum kluba je predsjednik GNK Dinamo Zdravko Mamić.