Porin se jučer dodijeljivao 18. put. Pogledajte reportažu Hane Hadžiavdagić o ovom "spektaklu" i "prazniku" hrvatske glazbe!

Dodjela Porina treći put održana je u Biogradu, čime je naša najveća diskografska nagrada konačno postala punoljetna. Mnogi Porin zovu hrvatskim Grammyjem, pa se za taj nastup naše zvijezde i zvjezdice pripremaju mjesecima.

Šiju se famozne toalete, odijela, biraju se najljepše i najskuplje cipele, po mogućnosti za badava... Baš kao što je nedavno rekao Zrinko Tutić, idejni začetnik i pokretač same manifestacije, Porin je postao sajam strukovne taštine.

Red Carpet donosi drugu stranu Porina, poznate glazbenike tražili su u opuštenoj varijanti, na biogradskoj špici. Kakvi se tračevi prepričavaju, je li bilo svađa i skandala, sve je to istražila Hana Hadžiavdagić. Uputila se i na subotnju probu, pa pročačkala događanja u samim kuloarima. Kao šlag na tortu, Hana je posjetila i obližnji Zadar te provirila na snimanje spota Vlatke Grakalić, no daleko interesantnije bilo je na ‘lovu na blago’ u kojem je sudjelovalo 12 luksuznih Lamborghinija.