Ovakvo upozorenje koje je podržao na pressici u srijedu i biskup porečko pulski Ivan Milovan glasno je odjenulo u cijeloj zemlji.

Ni najveći zvonik u Istri, ali ni brojne sakralne relikvije koje se čuvaju u malom istarskom gradiću Vodnjanu nisu očito bili dovoljno dobri za redak u medijima ovaj tjedan. Ali vodnjanska župa je itekako dobila svoj silno željeni PR i to zahvaljujući kontroverznom župniku s još kontroverznijom idejom za početak turističke sezone.

Zabraniti kupaće kostime čak i na gradskim ulicama u primorskim gradovima- predložio je don Marijan Jelenić ovaj tjedan upozoravajući na nehigijenske bombe koje počinju harati našim ulicama, kako kaže u obliku - turista.

'Šta je za mene jedan čovjek koji ide razgolićen po ulici i hvata se, pa meni je to smiješno. Možda sam ja prestar, kad budu ljudi stari možda će i oni tako misliti. Svaki čovjek koji u prvi plan bilo gdje stavlja u prvi plan svoje tijelo, nego recimo u kupaonici ili na nekom kupalištu gdje je sad došao da se sunča da dobije energiju, ne znam što, da pocrni on čini zapravo jednu agresiju na taj prostor, a sada mi ne propisujemo modu, samo želimo upozoriti na čovjekovo dostojanstvo', izjavio je kontroverzni župnik.

Ovakvo upozorenje koje je podržao na pressici u srijedu i biskup porečko pulski Ivan Milovan glasno je odjenulo u cijeloj zemlji, ali i u samom gradu. Više u prilogu Red Carpeta!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju