Prošlu nedjelju u Parizu Cristiano Ronaldo sigurno će pamtiti do kraja života. Uručena mu je prestižna nagrada Ballon d'Or za najboljeg nogometaša godine i iako su ga mediji cijelog svijeta opsjedali ne bi li dobili izjavu, Cristiano je taj dan odlučio posvetiti samo obitelji. No za ekipu Red Carpeta i staru prijateljicu Fani Stipković ipak je odlučio napraviti iznimku.

Pedeset paparazza čekalo je tog dana pred hotelom Cristiana Ronalda, a direktan prijenos dodjele nagrade Ballon d'Or na francuskoj nacionalnoj televiziji morala je početi bez njega jer su ga pratili papaazzi na motorima što ga je dodatno usporilo.

Cristiano je progovorio kako se nosi s takvim pritiskom: 'Fale mi male stvari, da idem u shopping, da idem u kino, da hodam po cesti bez da budem prepoznat. Nisam otišao kupovati odjeću tri godine.'

Kako slovi za jednog od najzgodnijih nogometaša, Ronaldo je otkrio da nema neke određene beauty rituale te nadodao da je trenutačno slobodan i kako si zamišlja savršenu djevojku.

No s obzirom da svaka žena s kojom izađe unovči njihovu ljubavnu priču, Ronaldu baš i nije lako naći pravu: 'Kad si zreliji, znaš razlikovati zašto je netko s tobom, da li zato što mu se sviđam ili zbog novca.', zaključio je Cristiano.

Pogledajte cijeli intervju s Cristianom Ronaldom u prilogu Red Carpeta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju