Dosad je Tajland bio obećana zemlja za sve one koji žele promijeniti spol. No, sad se ta operacija može obaviti i u susjedstvu.

Ovih dana na adresu Red Carpeta stiglo je jako zanimljivo pismo gledatelja, tj. gledateljice u kojem Ivan odnosno Marina želi promijeniti spol u klinici u Tajlandu. Tajland je najpoznatije odredište transseksualaca, dakle, ljudi zarobljenih u tijelu suprotnog spola, koji rado nastupaju na Eurosongu, a još radije ga i prate.

No, ista stvar može se obaviti i u Beogradu. Naime, već dvadeset godina u jednoj beogradskoj klinici mijenja se spol pacijentima za koje psihijatar ustanovi da su bolesni i spremni za promjenu spola. Kažemo bolesni, jer liječnici u toj klinici tvrde da je u medicini transseksualnost priznata kao bolest, pa čak neka osiguranja plaćaju kompletno liječenje pacijentima.

U beogradskoj klinici Hana se susrela s Izraelcem, Amerikancem i, gle čuda, jednim Hrvatom. Sad ćete reći da je to nemoguće, da ponosni Hrvati nikad ne bi promijenili spol, ali nemate pravo. Hana je doznala sve o samom zahvatu, promjeni osobnih dokumenata i paprenim cijenama ovog zahvata, pa Hrvati, ako želite promijeniti spol, zapišite adresu i sretno!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju