Ivana Nanut ove nedjelje u Red Carpetu donosi iscrpnu reportažu iz Cannesa gdje je i ove godine otišla povodom najpoznatijeg svjetskog filmskog festivala.

Nova TV, Red Carpet, nedjelja, 15.svibnja u 23.05 sati

Reporterka donosi dašak svjetskog glamura na ekran Nove TV, a svoje dojmove otkrit će joj i poznati glumci Antonio Banderas i Salma Hayek. S njima će Ivana razgovarati o animiranom filmu 'Puss in Boots', ali saznati i brojne pikanterije iz njihovog privatnog života. Salma će tako između ostalog otkriti zašto se odnedavno u filmovima potpisuje sa Salma Hayek Pinault.

Banderas će pričati o Almodovaru, drugom filmu koji promovira u Cannesu te otkriti čime se sve trenutno bavi. Ovih dana Ivana će intervjuirati i Angelinu Jolie, Jacka Blacka, Dustina Hoffmana te uz Brada Pitta trenutno najpoželjnijeg muškarca u Cannesu, Jona Hamma. Ivana će u Cannesu razgovarati i s manje poznatom sestrom mega bogatih blizanki Olsen, Elisabeth, koja je također talentirana glumica.

Ususret ovotjednom Red Carpetu za koji priprema brojne pikanterije iz uvijek uzbudljivog Cannesa Ivana se javlja riječima: 'Zapravo sam najviše uzbuđena oko intervjua s Angelinom koju sam zadnji puta intervjuirala prije nekoliko godina.' Što će sve Ivana saznati od poznatih glumaca i najvećih svjetskih zvijezda saznat ćemo već ove nedjelje u Red Carpetu na Novoj TV.