Red Carpet je u pravoj 'undercover' akciji u stilu američke CIA-e, u središtu Zagreba svojom skrivenom kamerom razotkrio salone za masažu koji su paravan za nešto sasvim, sasvim drugo…

Skrivena kamera Red Carpeta zabilježila je u salonima uslugu tzv. masaže s happy endom.

Riječ je zapravo o erotskoj masaži u kojoj 'maserka' masira intimne dijelove, većinom muških klijenata. U čak dva zagrebačka salona za masažu, koja na prvi pogled djeluju kao svaki drugi, dogodila se takva usluga.

Slobodan mladi muškarac željan je opuštanja, a kako se čini do toga ga dijeli samo nekoliko klikova mišem, telefonski poziv i još par koraka jer prema oglasima pronađenim na internetu svaki zagrebački kvart nudi barem jedan takav uslužni salon u kojem ćete osim masaže leđa ili nogu, dobiti i nešto više!

Akteru naše priče, čiji su osobni podaci poznati redakciji, no iz sigurnosnih razloga ih nećemo objaviti, a ekskluzivno za showbiz magazin progovorio je i jedan od klijenata koji se prvi puta s takvom masažom sreo slučajno.

Dakako da nisu svi registrirani saloni takvoga tipa, no ekipa RC-a otkrila je šokantnu činjenicu da ih gotovo svaka zagrebačka četvrt ima nekoliko. Više u prilogu Red Carpeta!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju