Ivana Nanut ove nedjelje u Red Carpetu donosi iscrpnu reportažu iz Cannesa gdje je i ove godine otišla povodom najpoznatijeg svjetskog filmskog festivala.

Između ostalih zvijezda reporterka RC razgovarala je s trenutno najvećom zvijezdom današnjice Angelinom Jolie kao i s dvostrukim oskarovcem Dustinom Hoffmanom. ‘Ovo je četvrti put da sam razgovarala s Angelinom. I dalje je vrlo draga, pametna i premršava te ju apsolutno ne smetaju privatna pitanja.’, izjavila je Ivana nakon odrađenog intervjua s Angelinom. Gledatelji će u ovotjednom izdanju RC-a moći saznati kako je lijepa oskarovka reagirala na negativne reakcije bosanske javnosti na njezin redateljski prvijenac te zašto je tetovirala koordinate mjesta rođenja svog životnog suputnika Brada Pitta. Ivana se iz Cannesa vraća i s fotografijom snimljenom iz Angelinine ruke.

Oskarovac Dustin Hoffman ostavio je na reporterku RC-a impresivan dojam :’Apsolutno se vidi da je zadovoljan sa svojim postignućem u životu, jako je duhovit i šarmantan iako je nizak. Sve u svemu pravi gospodin.’. U ovotjednoj emisiji slavni glumac će otkriti zanimljivu anegdotu s Robert De Nirom. Drugi dio razgovora s ovim slavnim osobama RC donosi sljedeći tjedan. Tada će Jolie i Hoffman Ivani otkriti detalje iz svog privatnog života. Gledatelji će moći saznati ekskluzivne informacije o tome kako je Angelina objasnila djeci da su usvojena te zašto i dalje ne vjeruje u formalni brak. Hoffman će pak otkriti Ivani kako uspjeva živjeti u zajednici sa svojom mnogobrojnom djecom.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju