Priča novinarke Vedrane Pribačić koju su gledatelji imali priliku vidjeti u Red Carpetu na Novoj TV.

Reportaža snimljena prošle godine u Srbiji u tzv. Braničevskom okrugu opisuje ondašnje neobične običaje pokapanja pokojnika. Naime, ondje se grobna mjesta obilježavaju grobnicama koje nalikuju na vikendice i iznutra su opremljene namještajem, DVD playerima, zavjesama, sofama, tepisima, pa čak i hranom te svime onime što je pokojnik nekada volio.

Baš poput modernih faraona, tamošnji žitelji imaju običaj i u sam grob, zajedno s pokojnikom, stavljati razne stvari. Sve detalje ovih neuobičajenih i nadasve netipičnih načina pokopa novinarka Vedrana Pribačić navodi u svojoj reportaži koju će zahvaljujući CNN-u imati priliku vidjeti šire gledateljstvo.

'Nakon emitiranja u Red Carpetu ova je reportaža izazvala brojne reakcije, svi su bili šokirani detaljima ovog neobičnog i jedinstvenog običaja o kojima se još danima pričalo. Vjerovala sam da bi uredništvo CNN World Viewa moglo prepoznati njenu posebnost i doživjeti tu priču sa zanimanjem i drago mi je da se nisam prevarila.' – izjavila je novinarka Red Carpeta Vedrana Pribačić.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju