Kamera Red Carpeta bila je jedina na mjestu događaja kada je Mia napustila stubište.

Protekli tjedan najviše medijske pažnje pridobila je glumica Mia Begović koja je odlučila prosvjedovati ispred stana u kojem je živjela sa svojim bivšim suprugom. 'To me izuzetno vrijeđa, možda nekome je predstava ali to je moj jedini život', ističe Mia Begović.

'Nisam radila 30 godina čvrstu karijeru da bi me ovako nešto rušilo, međutim isto tako sam spremna se boriti jer imam toliko godina koliko imam, u vrijeme dok sam bila s gospodinom Žnidarićem, mimo angažmana napravila sam 11 predstava preko 650 puta odigranih, izračunajte koliko je to, snimila sam sedam serija- 2 u inozemstvu i 3 filma. Pa onda možete i sami i vi i gledaoci zaključit koliki je bio moj doprinos našem zajedništvu', ispričala je glumica Nenadu Hervatinu.

'U stanu su moje najvrijednije stvari, moje zlato, moje bunde, konkretan novac koji neću spominjat, kaputi, neću ulaziti u detalje, i biti neukusna, zdravstvena knjižica, prometna dozvola, govorim ove osnovne stvari. Sve je unutra', dodaje Mia.

'Ja znam da ovo je sramota, apsolutno sam svjesna toga, sramota je u tom nečem ružnom što ide po medijima. Ne očekujem od svojih prijatelja da dijele ovakve trenutke. Da je jedan od najgorih u mom životu da, ali već sam jedanput to napravila u životu, bila sam prva javna osoba koja je rekla- e sad je dosta!', zaključuje poznata glumica.