Ovaj žestoki rocker otvorio je dušu u intervjuu za Red Carpet te priznao kako je zaljubljen u ženu čiji identitet nije želio otkriti.

Ovaj žestoki rocker otvorio je dušu u intervjuu za Red Carpet te priznao kako je zaljubljen u ženu čiji identitet nije želio otkriti. S njom je bio i na ljetovanju koje si je priuštio nakon čak 14 godina.

'Mlađa je od mene', otkrio je te dodao kako je za njega idealna žena ona koja ima između 35 i 40 godina. 'Nema veze s glazbenim svijetom. Profesorica je. Osvojila me time što sama zarađuje za život. Ne želi ništa od mene. Hoće samo moju ljubav i to je to', izjavio je Bare te iskreno priznao kao ga nova ljubav ispunjava i čini zadovoljnim.

Od njega smo doznali i kao je svoju 'prijateljicu' (kako je zasad zove) upoznao prije dva do tri mjeseca, kako je iz Zagreba, a ljeti je imala štand na Pagu.

Goran Bare je otkrio novosti iz svog života

'Kupila mi je peraje. Nisam ljubitelj peraja pa sam ih odrezao i napravio pačju nogu pa sam hodao u njima', opisao je jedan trenutak s ljetovanja.

Bare je za Red Carpet otkrio i kako ga je zavodila bivša miss Hrvatske kojoj također, kao pravi kavalir, nije otkrio identitet.

'To je istina. Ali ona je tek bila došla u Zagreb. Bila je malo izgubljena. U meni je našla čovjeka koji je može negdje uputiti. Između nas nije bilo ničeg erotskog ni zaljubljivanja. Ona je bila samo jedna mlada izgubljena djevojčica od 19 godina', izjavio je rocker.

Cijeli intervju s Goranom Baretom pogledajte u priloženom videu Red Carpeta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju