Trenutno najsretnija pjevačica na estradi definitivno je Neda Ukraden. Nedina kći Jelena rodila je blizance, dvije djevojčice!

Na sam dan porođaja vladalo je veliko uzbuđenje, ali i strah jer je Jelena rodila putem carskog reza. No sve je prošlo bez problema, a na svijet su došle Aleksandra i Neda.

Najpoznatija baka Balkana nije propustila priliku pokazati i novu sobu svojih mezimica. 'Sobica je mala. ali je slatka. Sve je ručni rad, ja volim te lila nijanse', kaže Neda.

'Prva bebica koja je nazvana Aleksandra po tati od mog zeta, Neda se rodila sa prekrštenim nogama u sjedećem stavu', opisuje.

Za uređenje dječje sobe potrošila je pravo malo bogatstvo, tu ima i Swarovski ukrasa na mašnicama, lijepe robice za bebe, ukrasa… 'Jedva čekam da ih sjednem i da ih šminkam, mažem noktiće', uzbuđeno priča Neda.

Neda se prisjetila vremena kada je i sama bila trudnica i nosila kćer Jelenu. Kaže da je bila veoma pokretna i da je pjevala sve do devetog mjeseca. Neda nam je otkrila da ništa ne prepušta slučaju, pa niti planove za buduće školovanje njezinih unuka.


Što je ova poznata pjevačica još otkrila, pogledajte u prilogu Red Carpeta.