'No reservations', TV emisiju na Discoveryju Anthonyja Bourdaina , gleda oko 120 milijuna ljudi.

Sve je počelo knjigom Dosije Kuhinja u kojoj razotkriva brutalnu stranu rada u kuhinji, prljavštinu, psovke, seksizam, gomile droge, ozljede na radu, krađe. Mislio je da će mu istina o svijetu kulinarstva zatvoriti sva vrata, no bilo je obrnuto.

Knjiga je postala hit, Sunday Times ju je ocijenio napetijom od Stephena Kinga. Od tada piše romane, kolumne, čest je gost TV emisija, a ima i već spomenutu - vlastitu emisiju od sedam sezona.

Kad Tony zakorači nogom u vašu zemlju, ukoliko mu se svidi, to je doista neviđena promocija. Gomila turista navalit će upravo na mjesto koje je posjetio on. I naravno da će mu onda šefovi ponekad servirati i po 12 sljedova jela, ne bi li ga impresionirali.

No nije oduvijek bilo sve tako ružičasto. Naime, Tony se, dok je još bio šef kuhinje u New yorku, od 17 satnog radnog vremena navukao na drogu. Pogledajte što je ovaj popularni kuhar još otkrio samo u intervjuu Red Carpeta.