'Zavedi me, razvedi' moto je domaćih i stranih celebova.

Najpoznatiji hrvatski preljubnik je glumac Goran Višnjić. Njegov flert rezultirao je i izvanbračnim djetetom, a vijest se brzinom munje proširila i Hollywoodom.

Mladenu Grdoviću se dogodio sličan scenarij, samo što je pjevač odmah pristao na test očinstva i postao ponosni otac male Sare. Toni Centinski i Ivana Nobilo isto su se odlučili rastati, a listi se pridružio i Boris Novković. Pjevač je svojoj dugogodišnjoj supruzi Luciji rekao da je zaljubljen u drugu dok je ona bila trudna s njihovim drugim djetetom.

Član benda Cubismo još uvijek je sretno zaljubljen u glumicu Zrinku Cvitešić radi koje je prije tri godine ostavio svoju suprugu Tinu. Isti slučaj je s parom Lokas Janjić. Joško je ostavio svoju suprugu i troje djece zbog crvenokose glumice.

Lista ne može proći bez Željka Keruma, te sportaša punih testosterona- Ivana Klasnića, Gorana Ivaniševića, Ivan Čupić, Igor Štimac, Zoran Mamić, ... tko zna koji će par sljedeći objaviti svoj razlaz. Ono što je kod života najbolje, on teče dalje- a vi njihove greške pogledajte u prilogu Red Carpeta.