Hrvatice padaju na zavodnike iz Srbije, no Severina nije jedina koja se uvjerila u moć zavođenja naših susjeda.

Tu je i Ana Bebić, pjevačica iz Metkovića koja je već tri i pol godine u vezi sa skladateljem Filipom Miletićem s kojim je osnovala bend FM. Ana i Filip pravu su popularnost dosegli tek kad su snimili pjesmu Italiana sa Severinom, jer bez nje, očito nema ni popularnosti. Ekipa RC-a posjetila je mladi par u Beogradu i saznala sve o njihovoj ljubavnoj krizi nakon što su srpski tabloidi objavili da Filip vara Anu.

Mlada pjevačica progovorila je i o druženju sa Severinom. 'Severina je jedan predivan čovjek i koliko god je velika zvijezda tako isto će ti poslati poruku i pitati šta radiš, javiti se da je tu i tu, potpuno je normalna i privatna i oduševila sam se. U biti je ona meni rekla da glavu držim uvijek visoko da ne smijem dozvoliti ljudima da me omalovažavaju', otkrila je.

Ana snagu crpi iz svojih prijatelja i obitelji, no na žalost njezina najbolja prijataljica Milena Dalmacija nije više s njom. Preminula je nakon što je izbio požar u diskoteci u Novom Sadu. 'Jednostavno ne volim o tome razgovarati, volim samo reći da imam najljepšeg anđela sada i da je ona uvijek tu ....teško je bilo vratiti se i glazbi nakon svega toga i dan danas ne mogu čuti mix koji sam pjevala tu večer', teško priznaje.

Suradnja sa Severinom definitivno je ovim mladim ljudima dala vjetar u leđa i osigurala im popularnost. Mi im u daljnjem radu želimo puno sreće i nadamo se da će idući intervju biti povodom vjenčanja