Često slovi kao zločesti dečko Dinamove svlačionice, a u intervju s Fani Stipković otkrio je neke nepoznate detalje o sebi.

Poznati nogometaš Dinama odgovorio je i na neka pitanja svojih fanova na Facebooku, te nam otkrio da je posudio veliku novčani iznos, ne žali zbog svoje odluke što je došao u Dinamo, te sa smiješkom na licu priznao da je bio s puno Hrvatica.

'Volim izlaziti u Zagrebu, po Jarunu', kaže Sammir koji je u izlasku i proslavio naslov prvaka. No osim što je poznat kao buntovnik, priznao je i kako je dosta emotivan te da ga pogađaju loši medijski natpisi. Kao najveći 'kiks' navodi večer kada je morao prenoćiti u zatvoru, a priznao je i kako mu plaćanje kazni za prekršaje nisu strane.

Nakon što je postao otac, ipak se malo promijenio. Kada je prvi put primio sina u naručje čak je i zaplakao. 'Naučio bih sina, da ako će biti nogometaš, ne izlazi previše', rekao je Sammir koji si želi i kćerkicu.

Danas je uspješan nogometaš, ima zaručnicu dijete, no jako ga je pogodio to što ga je otac napustio. 'Da sam imao njega pored sebe ne bi napravio toliko grešaka. Ne fali mi. Napustio me kad sam imao 4 godine. Naučio sam da mi je obitelj sve', kaže Sammir.