Izvještaj s Porina, Gianna kreće na intervjue za posao, stari ex-yu rocker govori o drogama i orgijama, čovjek s najvrijednijom kolekcijom automobila u Britaniji i koga masira Urška?

Red Carpet donosi šuškanja s Porina i dijagnozu domaće estrade. Emisija gledatelje vodi u Primošten, jednu od uspješnijih općina, na čijem je čelu kontraverzni Stipe Petrina, jedan od Hrvata s najviše tužbi koji se ne libi psovati u službenim dopisima institucijama.

Ekipa RC-a istražila je pozadinu slovenskog seks skandala u kojeg je navodno upetljana starleta Urška. Nekadašnji bubnjar Bijelog Dugmeta Milić Vukašinović progovorio je o drogiranju, orgijama, partijama i vlastitim operacijama. Za RC kaže kako je i u 62. godini seksualno aktivan. Nakon prošlotjedne potrage za poslom Gianna je odradila probe u restoranu, pekari i salonu za masažu.

Upoznajte Ela Kinga, engleskog celebritija koji posjeduje čak 207 luksuznih automobila vrijednih 8 milijuna funta. Za RC otkriva kako ga u auto biznisu nogometaši često traže tajni pretinac gdje mogu sakriti mobitel za ljubavnice.