Pitanje 'voliš li je još uvijek' nije želio komentirati. No, nije ni morao. Simonici su ove riječi bile sasvim dovoljne. Upravo je ova Antina izjava za Red Carpet bila presudna.

Pitanje 'voliš li je još uvijek' nije želio komentirati. No, nije ni morao. Simonici su ove riječi bile sasvim dovoljne. Upravo je ova Antina izjava za Red Carpet bila presudna. Smekšala je Simonino srce i odvela je natrag u zagrljaj bivšem suprugu.

'Oni su se stalno telefonski čuli i uvijek bi, kad bi malo popila, rekla – 'Ante moj, ja njega volim', izjavio je Senad Hasić, Simonin menadžer. Upravo je on i otkrio kako se par ponovno zbližio.

'Simona me pozvala kod sebe na večeru, nakon koje smo otišli u jedan noćni klub. Rekao sam joj da nazove Antu da ide s nama. Ante je došao i počeli su se ljubiti i šaputati si na uši. Počeo ju je dirati i ljubiti. Ljubili su se kao da su se tek upoznali. Samo su se ljubili', pričao je Senad.

Trojac je druženje nastavio do 8 ujutro u Antinom stanu, a bivši bračni par ostao je zajedno i nakon Senadovog odlaska. Simona je odmah sutradan na Facebooku prezime promijenila u Gotovac. Novi-stari Gotovčevi su dio prošlog tjedna proveli i na duhovnoj obnovi kod fra Zvjezdana Linića.