U Red Carpetu ne propustite priče sa Splitskog festivala, Simonu, Giannu i Alku te pogledajte kako je bilo na vatrenom Burn partyu u Osijeku!

Što se šuškalo iza kulisa Splitskog festivala, da li je Mrduljaš uspio nadmašiti Ninčevića, te ima li i ove godine stihova za pamćenje otkrit će ekipa Red Carpeta ove nedjelja. Red Carpet otkriva između ostalog i kako je izgledalo zlatno doba modnog protokola kada su Tito i Jovanka u pitanju. Jovanka je bila jako stroga te je prekrojavala čak i Diorove odjevne predmete.

Ekskluzivno showbiz magazin donosi paparazzi snimke Alke i naočitog gospodina snimljene u Malinskoj. Alka Vuica će napokon progovoriti o prirodi njihova odnosa.
Simona je snimila seksi spot za svoju pjesmu 'Superman'. Simona će otkriti da li je preboljela splitskog slikara Mihanovića, a prokomentirat će i glasine o trudnoći.
Nekad pljačkaš banaka, danas student amsterdamske umjetničke akademije, Panamac Hafis otkriva kako je preživio deset godina panamskog zatvorskog režima te kako je upao na akademiju. Patrick Duffy, poznatiji kao Bobby iz kultnog Dallasa otkriva kako je s J.R-om već od sedam ujutro ispijao šampanjac, te kako je J.R zbog alkoholizma morao zamijeniti jetru. Gianna se razvela od poštara Ivice, a ekipa RC-a pratila ju je na ročištu. 'Burn and David Guetta party all night' rubrika vodi vas u Osijek na vatreni Burn Party.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju