Nedjelja 22.55

Red carpet otkriva drugu stranu nogometa. Naciju su zabavljale dvije navijačice koje su cijelom svijetu pokazale svoje grudi. Novinarka showbiz magazina bila je u obiteljskom domu nestašnih dama. Ekipa Red carpeta utakmicu su pratile u Hrvatskoj i Italiji.

Fani Stipković je Dejana Lovrena zaskočila na odmoru i testirala da li je spreman postati suprug. Dejan je progovorio o svim detaljima svoje veze sa zaručnicom Anitom, prinovom koja ga očekuje, pokazao svoje kulinarske sposobnosti, a samo za gledateljice RC-a priredio i posebno iznenađenje.
Ovotjedni Red carpet donosi još jednu uzbudljivu reportažu novinarke Vedrane Pribačić s Jamajke. Tema kojom se reporterka showbiz magazina ovaj put bavi je tzv. rent a rasta seks turizam. Navodno čak 80 tisuća zapadnjakinja godišnje obilazi karipske otoke u potrazi za dobrim muškarcem – crncem. Radi li se ovdje o nekoj novoj vrsti eksploatacije bijelaca nad crncima ili pak u ovoj vezi oboje profitiraju? Jesu li žene potpuno preuzele uloge muškaraca i sada su i one u potrazi za seks turizmom? Što je to što privlači bjelkinje i raste te postoji li i određeno mjesto poput javne kuće ili se ovi susreti odvijaju spontano, istražila je Vedrana Pribačić.

Povodom televizijskog festivala u Monte Carlu, novinarka Red carpeta Ivana Nanut razgovarala je s poznatom američkom glumicom i jednom od najpoznatijih 'kućanica' na svijetu, Evom Longoriom. Poznata glumica otkriva sve o političkom angažmanu na kampanji Baracka Obame za još jedan mandat u Bijeloj kući. Ekipa Red carpeta družila se s Mirelom Holy na Zagreb prideu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju