Povodom televizijskog festivala u Monte Carlu, novinarka Red carpeta Ivana Nanut razgovarala je s poznatom američkom glumicom i jednom od najpoznatijih 'kućanica' na svijetu, Evom Longoriom.

Red carpet otkriva drugu stranu nogometa. Naciju su zabavljale dvije navijačice koje su cijelom svijetu pokazale svoje grudi. Novinarka showbiz magazina bila je u obiteljskom domu nestašnih dama. Ekipa Red carpeta utakmicu su pratile u Hrvatskoj i Italiji.

Fani Stipković je Dejana Lovrena zaskočila na odmoru i testirala da li je spreman postati suprug. Dejan je progovorio o svim detaljima svoje veze sa zaručnicom Anitom, prinovom koja ga očekuje, pokazao svoje kulinarske sposobnosti, a samo za gledateljice RC-a priredio i posebno iznenađenje.
Ovotjedni Red carpet donosi još jednu uzbudljivu reportažu novinarke Vedrane Pribačić s Jamajke. Tema kojom se reporterka showbiz magazina ovaj put bavi je tzv. rent a rasta seks turizam. Navodno čak 80 tisuća zapadnjakinja godišnje obilazi karipske otoke u potrazi za dobrim muškarcem – crncem. Radi li se ovdje o nekoj novoj vrsti eksploatacije bijelaca nad crncima ili pak u ovoj vezi oboje profitiraju? Jesu li žene potpuno preuzele uloge muškaraca i sada su i one u potrazi za seks turizmom? Što je to što privlači bjelkinje i raste te postoji li i određeno mjesto poput javne kuće ili se ovi susreti odvijaju spontano, istražila je Vedrana Pribačić.

Povodom televizijskog festivala u Monte Carlu, novinarka Red carpeta Ivana Nanut razgovarala je s poznatom američkom glumicom i jednom od najpoznatijih 'kućanica' na svijetu, Evom Longoriom. Poznata glumica otkriva sve o političkom angažmanu na kampanji Baracka Obame za još jedan mandat u Bijeloj kući. Ekipa Red carpeta družila se s Mirelom Holy na Zagreb prideu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju