Vedrana Pribačić je na Jamajci snimila serijal o ovoj posebnoj zemlji. U prvoj reportaži kamere RC-a ušle su u geto u kojemu je nastao reggae i predstavljaju daggering, ples koji simulira seks.

Vedrana Pribačić je na Jamajci snimila serijal o ovoj posebnoj zemlji. U prvoj reportaži kamere RC-a ušle su u geto u kojemu je nastao reggae i predstavljaju daggering, ples koji simulira seks. Nakon srpskih starleta ovaj tjedan gledatelji će upoznati one slovenske. Hrvoje Šalković vratio se s puta po Južnoj Americi i Karibima, a čim je sletio odgovorio je na pitanja Ivane Nanut. RC je bio u najpoznatijoj američkoj klinici za suzbijanje bijesa. Novinarka Fani Stipković se tamo podvrgnula testu bjesnoće.Redatelj kontroverznog filma 'Slovenka', Damjan Kozole govori o studentskoj prostituciji.

U ovotjednom izdanju RC donosi premijeru video spota novog hita 'Maza'. Nekadašnja dance zvijezda Ella u suradnji s E-Baseom napravila je novi ljetni hit. Svestranom glazbeniku, producentu i DJ-u E-Baseu nije strano koketirati s drugim glazbenim oblicima osim elektronske glazbe, a sklon je i suradnjama kako vokalnim tako i instrumentalnim, čemu svjedoči upravo ova suradnja. U emisiji gledatelji će vidjeti kako izgleda seksi spot s hrvatskom dance pjevačicom Ellom koju najbolje znamo po pjesmi 'Iza ponoći' i sudjelovanju u realityju 'Farma'. Da Elli majčinstvo i nova glazbena suradnja odlično pristaju gledatelji će se uvjeriti u večerašnjem RC-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju