Samo Red carpet donosi specijal o Ivi Majoli i Stipi Mariću. Ekipa Red carpeta također istražuje zašto brakovi poznatih pucaju brzinom munje, a otkriva i top listu najpoznatijih preljubnika.

Ovogodišnji Dove Fashion.hr glumci su iskoristili za napad na crkvu. Red carpet donosi između ostalog i potresnu ispovijest dizajnerice Ivane Popović, a tu je i pregled svih 17 revija trodnevnog modnog događanja.

Samo Red carpet donosi specijal o Ivi Majoli i Stipi Mariću. Vedran Strukar donosi ekskluzivan intervju s proslavljenom tenisačicom. Iva će pro komentirati medijski rat sa svojim bivšim suprugom Stipom Marićem te po prvi puta priznati da je u ljubavi s Denisom Popovićem. Astrolozi analiziraju koliko su Iva i Stipe skloni prevari, kako se dogodio financijski krah te imaju li njihovi problemi veze sa istim datumom rođenja.

Ekipa Red carpeta također istražuje zašto brakovi poznatih pucaju brzinom munje, a otkriva i top listu najpoznatijih preljubnika. Željko Joksimović govori ekskluzivno za Red carpet. Srbi se nadaju novom Eurosongu u Beogradu budući da su na kladionicama treći. Nikolina Pišek premijerno i ekskluzivno kao nova voditeljica Red carpeta.