Aukcija za bogataše u Italiji, Alkine pripreme za 30. godina karijere, premijera opere "Maršal" i mnoge druge priče, pogledajte u ovotjednom izdanju Red Carpeta!

Ekipa Red Carpeta bila je na jezeru Como na aukciji na kojoj su bogataši za rijetke primjerke automobila u dva sata potrošili više od 30 milijuna eura.

Simona Šajn zbog trećeg bubrega otežano gubi kile u teretani, te uklanja tetovažu zbog toga što joj navodno donosi nesretne ljubavi. Gledatelji također imaju priliku saznati zašto Simona želi smanjiti grudi za tri broja. Alka Vuica ekskluzivno otkriva detalje oko pripreme obilježavanja trideset godina karijere i 50. rođendana. Glazbenica između ostalog najavljuje da se ove godine udaje.

U splitskom HNK konačno izvedena opera Maršal. Almira Osmanović je kritizirala ministra kulture Jasena Mesića zbog neimenovanja Mucala intendantom. Red Carpet donosi pozadinu skandala i ekskluzivne izjave na ovu temu.

Ekipa showbiz magazina je istražila je pozadinu i svrhu dječjih izbora ljepote na kojima ambiciozne majke vode svoje petogodišnje djevojčice na depilaciju, ugradnju umjetnih noktiju i trepavica pa čak i na botoks.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju