Nedjelja 22.55

Odmotava se klupko elitne prostitucije, održano je prvo ročište, a zvijezde objavljene u kontekstu ove priče najavljuju tužbe protiv medija.

Drago Gabrić nakon dobivene životne bitke i otkaza putem e-maila ispričao je ekipi RC-a kako su svi događaji utjecali na njega kao čovjeka. Red Carpet istražuje koja je tajna veza Ive Sanadera i erotike. Turistička patrola obišla je Slovensko primorje te gledatelji imaju priliku saznati kako funkcionira partijanje i sezona na 46 km obale.

Red Carpet donosi i iscrpan izvještaj s Pula film festivala. Djeca su vladala ovogodišnjim festivalom, Sedlar je prikazao dokumentarac o Eni Begović, a Pula se okuražila te prikazala prvi hrvatski erotski film.

Kamera showbiz magazina bila je i u Porto Cervu, najluksuznijem ljetovalištu u Europi gdje je Fani Stipković razgovarala s talijanskim playboyem i miljarderom Flaviom Briatoreom. 'FG event' nas vodi u Split na aftere od utakmice Hajduk Barcelona, a donosi i Nives Celzijus u posebnom izdanju.

U rubrici 'Burn and David Guetta party all night' saznat ćemo kako je u Dubrovnik protekao još jedan fenomenalni Burn party.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju