U nedjeljnom RC gledatelji mogu kako je bilo na vjenčanju Hane Hadžiavdagić. Donosimo sam čin vjenčanja i pikanterije iz njezine prošlosti. U velikom intervjuu Nives Celzijus otkriva sve tajne nogometaša i njihovih žena.

U nedjeljnom RC gledatelji mogu kako je bilo na vjenčanju Hane Hadžiavdagić. RC donosi sam čin vjenčanja te najzanimljivije pikanterije iz njezine prošlosti. U velikom intervjuu Nives Celzijus otkriva sve tajne nogometaša i njihovih žena. Nives je progovorila o bivšoj manekenki koja se prostituirala opslužujući četiri nogometaša Dinama i šestoricu igrača iz reprezentacije. Nives je za RC razotkrila i prvu hrvatsku gay nogometnu ljubav. Sex inspektor RC-a otkriva koja je nova najpoželjnija domaća destinacija homoseksualaca te kako izgleda visokobudžetni pornografski film na slovenski način. Saznat ćemo i što je ovih dana najpoznatiji svjetski transseksualac i bivši zastupnik talijanskog parlamenta Vladimir Luksurija radio na našoj obali. Gledatelji mogu saznati kako je bilo na spektakularnoj premijeri posljednjeg nastavka Harry Pottera na kojoj je 5 000 obožavatelja danima kampiralo ispred crvenog tepiha.
U novoj rubrici 'Fashion Guru event' RC će upoznati gledatelje sa situacijom na najzabavnijoj plaži u Hrvata –Zrće. 'Burn and David Guetta party all night' rubrika donosi najavu dokumentarca o najpoznatijem DJ-u današnjice.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju