Nakon što su mediji objavili da je bivši suprug Nine Badrić pjevačicu prevario, Nina se oglasila za emisiju Red Carpet.

Nakon što su mediji objavili da je bivši suprug Nine Badrić pjevačicu prevario, Nina se oglasila za emisiju Red carpet. 'Ne zanima me s kim se Bernard viđa. Mi smo od rujna slobodni ljudi', izjavila je.

U ekskluzivnom intervjuu RC otkriva kako se nakon teške operacije oporavlja glazbena diva Tereza Kesovija. Roger Waters dao je ekskluzivni intervju za Red carpet. Osnivač Pink Floyda, grupe koja je prodala više od 250 milijuna albuma u svijetu, a njihov 'Dark Side of the Moon' je drugi najprodavaniji album svih vremena, postavlja 'The Wall' u Splitu u srpnju iduće godine. Bend se odavno razišao, čak su se sudski borili za pojedina autorska prava, a dva preostala člana još uvijek nastupaju kao Pink Floyd. No za najveći njihov show, The Wall, ima prava upravo Rogers koji ga je i osmislio. Reporterka Vedrana Pribačić jedina je dobila televizijski intervju s Watersom koji je na glasu da je sam sebi dovoljan, ne voli publicitet i rijetko daje intervjue.

Hijene su u zdrav mozak s Marijom Valentićem zeznule glumca i bivšeg dečka Petre Sanader Andreja Dojkića. Najljepši muškarac Hrvatske, tamnoputi Antonio Šincek, prije deset dana je postao otac. Samo za kamere RC-a predstavio je odabranicu svoga srca. Nakon dva mjeseca emisija se oprašta od Alexe Wild. Pogledajte kako se borila s hrvatskom gramatikom i kamerama.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju