Nakon ročišta u borbi za skrbništvo Anđe Marić i bivšeg supruga Primoža, samo za kamere RC-a progovorila je prijateljica pjevačice koja kaže kako bi Anđa u suzama dolazila kod nje nakon što bi ju bivši izbacio iz kuće.

Mario Lipovšek i Davor Jurkotić iz nekad popularnog serijala "Bijele udovice" kreću za novim projektom u novoj rubrici Red carpeta i postaju Hijene. Mario i Davor će jednom tjedno raditi terenske priloge u kojima će ljudima ulaziti u domove te ih uvjeravati da naprave neke za njih neuobičajene stvari. Tako će se neki učlaniti u političku stranku, neki prihvatiti novi porezni zakon kojim im se oduzima imovina te će uz to Hijene parodirati najzanimljiviji događaj tog tjedna. U rubrici 'U zdrav mozak by Hijene' Lipovšek i Jurkotić će iz studija u društvu poznatih osoba zvati druge poznate osobe te im podvaliti razne priče na radost gledatelja.

Nakon ročišta u borbi za skrbništvo Anđe Marić i bivšeg supruga Primoža, samo za kamere RC-a progovorila je prijateljica pjevačice koja kaže kako bi Anđa u suzama dolazila kod nje nakon što bi ju bivši izbacio iz kuće. Ekipa emisije provela je dan na imanju jednog od najbogatijih Hrvata, ličkog poduzetnika Macole. U Ljubljani je održana svjetska premijera nove Escadine kolekcije, a tamo je specijalni gost bio najbolji svjetski modni menadžer Bruno Selcer. Ekskluzivno za kamere Nove TV ovaj menadžer je progovorio o svom bogatstvu. RC istražuje podržava li slovenska društvena scena nedavno pritvorenog gradonačelnika Zorana Jankovića. Fani Stipković u Londonu je posjetila najjaču draguljarnicu Damiani i stavila na sebe dragulje u vrijednosti od dva milijuna kuna. Od ove nedjelje u emisiji gledatelji mogu vidjeti i crvene minute Alexe Wild.