U ekskluzivnom intervjuu koji je Mitch Winehouse dao za Red Carpet povodom izdavanja njegove knjige 'Amy, moja kćer', otac pokojne pjevačice otkrio je dosad nepoznate detalje iz života svoje kćeri.

U ekskluzivnom intervjuu koji je Mitch Winehouse dao za Red Carpet povodom izdavanja njegove knjige 'Amy, moja kćer', otac pokojne pjevačice otkrio je dosad nepoznate detalje iz života svoje kćeri. Amy je prošle godine u dobi od 27 godina preminula nakon dugogodišnje borbe s ovisnošću. Mitch je u razgovoru s Fani Stipković opisao kako je izgledao njegov posljednji susret s Amy i koje su bile posljednje riječi koje mu je uputila. Ispričao je i kakva je Amy bila kao dijete te kako je od slatke djevojčice koja nije mogla živjeti bez maženja s tatom ušla u svijet droge i alkohola u koji ju je uveo Blake Fielder Civil, njena najveća ljubav i suprug.

Kako se Amy borila s drogom, kako se uspjela izvući te kako je ubrzo jednu ovisnost zamijenila drugom - alkoholizmom koji je u njoj budio agresivnost, otkrio je njen otac koji danas u njenu čast ima zakladu 'Amy Winehouse foundation' s kojom pomaže mladim ovisnicima.

Intervju s Mitchom Winehouseom gledatelji imaju priliku pogledati ove nedjelje u showbiz magazinu Red Carpet.