'Mene samo zanima to da je Željko Žnidarić provalio u moj posjed, da drži u vlasništvu moje osobne stvari', ponovila je već nekoliko puta Mia Begović.

Izgleda da drami nema kraja, a prema riječima Mije Begović, borba je tek počela.

Kako ističe Vedran Strukar, Žnidarić je napravio popis njenih osobnih stvari koje su ostale u stanu. Popis broji 8 bundi, 112 haljina, gaćice, donji veš, te dva kofera puna seksualnih igračaka koje je on pronašao u spavaćoj sobi Mie Begović, spakirao ih i poslao na nepoznatu adresu.

Prema Mijinim riječima, seksualne igračke pripadaju njezinom bivšem suprugu Željku.

'To su njegove igračke koje su mu poklonili njegovi prijatelji za Božić tijekom našeg posljednjeg zimovanja, u Bugarskoj', rekla je Mia.

Iako ovaj slučaj neodoljivo podsjeća na razvod Pokos-Radeljak, Mia Begović tvrdi da ona medijsku pažnju nije tražila, samo traži sudsku pravdu i ono što je njezino.

'Nije računao to da sam toliko hrabra. Ja sam htjela dijete, zato sam ušla u brak sa Žnidarićem. Mi smo našu jedinu bebu izgubili 2001. godinu u četvrtom mjesecu i on to jako dobro zna', ističe Mia kojoj je to samo još jedan od dokaza da joj pripada stan za koji se toliko bori.

Pogledajte što je sve Mia Begović otkrila u intervjuu za Red Carpet.