Kraljevska rezidencija Beli dvor na beogradskom Dedinju, u kojoj je za vrijeme svoje vladivine živio i Josip Broz Tito, prije nekoliko dana bila je mjesto na kojem je magazin Hello dodijelio nagradu za osobu godine.

Belim dvorom prošetale su tom prigodom mnoge poznate osobe iz srpskog javnog života. Bio je tamo Željko Mitrović, Bata Živojinović, Neda Ukraden, Nataša Bekvalac...

Suzana Mančić, koja je svojom pojavom također uljepšala ovu glamuroznu večer, raspričala se o ljubavi, ali i o seksu. Na upit je li joj seks i dalje jako bitan, rekla je kako nije. 'Ali rado ga se sećam. I volim pričati o njemu', izjavila je.

Bata Živojinović liječenje gangrene noge po drugi put prepustio je stručnjacima na Kubi. 'Ja sam navikao na operacije – i na vojne operacije i na privatne. 'Kuba je čudo. Dobro sam. Sad je sve prošlo', rekao je Bata.

Neda Ukraden je također bila na balu. U posljednje vrijeme svašta se piše o njezinom žvotu. Navodno ne plaća režije, na njezinu se zgradu nedavno pucalo...

'Nisam netko tko ne plaća račune', izjavila je Neda, demantiravši pritom i glasine kako se pucalo na njezinu zgradu.

Novinarka Hana Hadžiavdagić prigovorila je poznatim facama žvakanje žvaka te ih zamolila da ih izvade dok daju izjavu pred kamerom.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju