Ekipa RC-a donosi intervju s planetarno popularnim francuskim DJ-em koji je nastupao u Papayi gdje se okupilo i mnogo poznatih lica…

Superheroj Bob Sinclair iz francuskog filma 'La Magnifique' alterego je popularnog DJ-a, a kaže kako mu je on ukrao dio života. Kako nije gostovao u Hrvatskoj više od šest godina mnogi su s nestrpljenjem očekivali njegov nastup. Mnogi poznati Hrvati nisu propustili njegov nastup, no izgleda da se najbolje zabavio Marko Grubnić koji je sve prisutne počastio svojim plesom!

'Nije toliko teško nastupati svaku večer koliko je naporno putovati...to je najgore', rekao je Bob te priznao kako je njegova žena jako ljubomorna. Na najluđoj domaćoj party destinaciji nema krize i troši se bez zadrške. Neki stranci na provod potroše i po dvije Hrvatske prosječne plaće. Konobar na Zrću je otkrio kako najviše troše Švicarci, Njemci, Austrijanci. Nekome skupo, a nekome jeftino, Zrće okuplja mnoge goste. Na ludom afterpartyu kluba Aquarius bilo je puno i Talijana, a razuzdani party nastavio se i na nastupu nizozemskog DJ-a Afrojack-a, poznatijeg po tituli (bivšeg) dečka Paris Hilton.

Sve je snimljeno, pogledajte u prilogu kako je bilo!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju