Od njezinog prvog pojavljivanja u javnosti prošlo je preko 30 godina, a i danas je jednako zanimljiva - iako nikad konkretno zanimanje nije imala.

Svi je znaju kao najpoznatiju loto djevojka - riječ je o Suzani Mančić.

'Tih osadesetih moja je karijera bila u fantastičnom usponu, sve čega bih se dotakla bi se pozlatilo. Osjećala sam se opijena uspjehom i željela sam još i još. Moje lice krasilo je preko 100 naslovnih strana za tih deset godina i nisam snimila pornić', stoji u ulomku autobiografije Suzane Mandić, koja izlazi u listopadu.

Upravo sporni privatni uradak izašao je dvadesetak godina poslije, 2005. godine; intimna snimka Suzane i njezinog bivšeg supruga dobila je svoj nastavak dvije godine poslije, kada se uz Suzanu u filmiću pojavljuje njezin tadašnji dečko, grčki bankar Simeon.

'Prvi put u životu bila sam posramljena, obilježena. Ovo je za mene stvarno jako emotivno. Ja sam plakala dok sam ovo pisala. Što sam ja to tako strašno radila u životu, nisam bila osuđivana, nisam pedofil, nisam nastrana, nisam narkoman, nisam swinger.

Mojoj djeci u školi govorili su: Aaa, tvoja mama je ona baba što snima porniće. Tom dječaku je moja kćerka slomila nos. Imala sam tada 50 godina, odličnu karijeru za sobom. Od svih nesreća koje su me pogodile ovaj skandal je bio ono što mi je izbilo zrak iz pluća, to je bio nokaut koji me ostavio bez svijesti', zaključila je Suzana.

Što je još otkrila, pogledajte u prilogu Red Carpeta!