Intrigantno, ekskluzivno, kvalitetno, zabavno, informativno i inovativno u 10. sezoni najdugovječnijeg showbiz magazina

RED CARPET od 19.kolovoza na Novoj TV!

Emisija Red Carpet na programu Nove TV je od 2003. godine te ove jeseni ulazi u svoju desetu sezonu. Ekipa showbiz magazina uskoro će proslaviti i 500. emisiju, a tijekom ljetne pauze pripremila je i brojne novitete koji kreću u prvoj emisiji nakon ljetne pauze, u nedjelju 19. kolovoza.

Fashion Guru audicija jedna je od novih rubrika koje donosi novi Red carpet. Nakon rubrika pod nazivom 'FG kritika' i 'FG event' Borisa Banovića ovog puta vidjet ćemo u potpuno drugačijoj ulozi. Ovaj simpatični modni kritičar svakog će tjedna posjetiti drugo selo ili grad u potrazi za ženama i muškarcima koji će morati proći strogu Guruovu obuku kako bi u finalu netko od njih postao 'IT' cura ili dečko. Upoznat ćemo različite ljude, njihove želje, radost i strahove, a u konačnici upravo će netko od njih postati uzor mladima.
Osim Gurua svoju rubriku dobiva i Nikolina Pišek. Navigator by Nikolina Pišek će svaki tjedan 'navigirati' muškarce i pomagati im u njihovim najvećim strahovima. Ukoliko netko primjerice ima problem sa zavođenjem žena, nema problema - tu je Nikolina koja će iz improvizirane režije navoditi mladiće pomoću skrivenih slušalica i mikrofona, a na njima je samo da je slušaju.

Osim ovih novina Red Carpetom će i dalje stolovati dobra reportaža inspirirana iz nekog od brojnih segmenata showbiza.

Osim dvije rubrike od Borisa i Nikoline najavljujem kako ćemo od jeseni više vremena posvećivati i domaćim peripetijama zvijezda s prepoznatljivom ironijom i nama poznatim odmakom. Istraživački tim Red carpeta radi punom parom na pronalasku novih intrigantnih priča koje će gledatelje prikovati uz ekran. – najavio je urednik najdugovječnijeg showbiz magazina Daniel Delale.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju