U novom 'Red carpetu' između ostalih nastupaju: Siniša Vuco i Dražen Zečić, Anđa Marić, Milanka Opačić i kako je Miss Universe postala glasnogovornica lokalnog političara!

Nakon pet godina medijske šutnje, ekskluzivno u showbiz magazinu Nove TV, javnosti se obraća Siniša Vuco. Vuco će pokušati objasniti razliku između njega kao glazbenika i kao privatne osobe. Popularni glazbenik ispričat će sve o borbi s robotom, novom spotu, a saznat ćemo i što misli o našem društvu općenito.Osim na pitanja urednika Daniela Delalea Vuco će odgovoriti i na nekoliko pitanja koja su mu postavili njegovi obožavatelji na Facebook stranicama Red carpeta.

Dražen Zečić u nedjeljnoj emisiji otkriva kako je ponosan što su njegove pjesme seljačkei priznaje da nije uvijek bio sasvim vjeran.

Anđa Marić će ispričati Ivani Nanut sve o borbi za skrbništvo nad djetetom, odnosu s bivšim suprugom i izdaji prijateljica. Svaki Fashion week obilježe muškarci u skupoj ženskoj odjeći, a Red carpet u svom sljedećem izdanju otkriva one najzanimljivije. Miss Universe 2010 Lana Obad je postala glasnogovornica lokalnog HDZ-ovca. Na pitanje tko je Milanka Opačić, Lana odgovara da ne zna, te da se bavi posvojenjima.