Vijest o bolesti dizajnerice dobro se skrivala, a pred kamerama Red Carpeta Ivana Popović ispričala je svoju potresnu ispovijest.

'Odlično sam, čim sam na modnoj reviji i kad nešto radim meni je to divno', kaže poznata dizajnerica. Ivana Popović boluje od raka dojke, no bolest nije utjecala na njezin vedar i optimističan duh. Osim toga, vrlo je otvoreno ispričala kako su joj prošli tjedan odstranili dojku.

'Osjećam se odlično. Kako došla, tako o'šla. Cijeli period sam non stop mislila na reviju, i onak… ljudi su rekli, ova stvarno nije normalna. Bila sam na telefonima, mislila sam pozitivno što je užasno bitno. Za sve žene koje imaju takav problem, a ima ih k'o da mandule idu vadit, i uglavnom ono… zezala sam se, sad sam presretna, revija je savršena i to je to', ispričala je Ivana.

'Ivana se sjajno drži, vrlo je optimistična, nema onih nekih prizvuka turobnosti nevoljkosti, ili bilo kakvih indikacija da je prošla ovako nešto teško, tako da super se drži i mi smo svi tu podrška za nju', rekao je njezin kolega i kazališni redatelj Miran Kurspahić.

Kamere Red Carpeta vode vas i iza scene, tako da imate priliku zaviriti kako se manekenke pripremaju prije izlaska na pistu, što rade organizatori, PR stručnjaci, … Od ukupno 17 revija koje su prikazane na ovogodišnjem Fashion.hr-u, kritičari su se složili kako je najbolju reviju imala Branka Donassy.

Nenad Hervatin vodi vas iza scene i ponosi prilog!