Samo tjedan dana nakon spektakularnog nastupa na američkom Super Bowlu s pop kraljicom Madonom, jedan od najkontroverznijih R'N'B DJ-a, Whoo Kid, nastupio je u jednom zagrebačkom klubu....

Najbolji prijatelj Eminema i 50 Centa u ekskluzivnom intervjuu za RC progovorio je o razularenom životu američkih hip hopera. A posebno o onom najzanimljivijem - razvratnim partijima i pucnjavama.

Ovaj poznati DJ napokon nam je rasvijetlio i slučaj kad je njegov prijatelj 50 Cent gostovao 2007. godine u Zagrebu te bio uhvaćen u, tada se nagađalo, konzumiranju kokaina. U Zagrebu je s Centom tada bio i sam Whoo.

'Dva njegova prijatelja motala su joint. Marihuana je bila na stolu. Morali su je usitniti. Prišli su mi ljudi s televizije i menadžer turneja i rekli da moraju intervjuirati 50 Centa. Rekao sam da je otraga. Da sam znao da se drogira ne bih rekao ljudima s televizije da odu onamo', priznao je Whoo.

Whoo je Megi opisao i kako izgledaju orgije u kojima je sudjelovao te otkrio kako sudjeluje u njima samo zato da ga ne prozovu mlakonjom.

'Deset djevojaka i dvadeset momaka leže i zabavljaju se. Imaju dovoljno vode i ručnika', dio je slikovitog opisa kojeg je Whoo dao Megi.

Detaljnije o samim orgijama te o ostalim zanimljivostima iz ovog intervjua pogledajte u priloženom videu Red Carpeta.