Dobrotvorna fundacija Laureus i ove je godine podijelila nagrade najboljim sportašima, a osim njih pozivu su se odazvala i mnoga poznata lica.

Slavica Ecclestone nije propustila priliku pojaviti se u Londonu na Laureusu, a iako se više ne pojavljuje toliko u javnosti, pristala je dati izjavu za Red Carpet.

Njena prelijepa kći Tamara nije htjela dati izjavu jer ipak podliježe pravima reality showa u kojem je pustila kamere u stan i život te javnosti pokazala svu raskoš tekućeg računa Ecclestone. S jedne strane ljudi je obožavaju, a s druge im se čini malo pretjerano što se tiče silnog bogatstva. 'Moje je mišljenje da je moja kćerka jedna cura koja uopće nije razmažena, a što se rodila u takvoj obitelji, pa ima puno torba. Svaka cura u njenim godinama bi voljela da ima puno torbi i cipela. Tako da je tu uopće ne okrivljujem. Jedna je normalna i pametna i pristojna djevojka', kaže Slavica o svojoj kćeri.

Što se tiče njegog realityja, Slavica kaže kako nikada ne bi napravila nešto slično. 'To je bio njen izbor. Ima 26 godina tako da je izabrala', kratko je prokomentirala odlično raspoložena bivša manekenka.