Srbiju ce na Eurosongu još jednom predstavljati Željko Joksimović s pjesmom 'Nije ljubav stvar'. Samo par dana nakon sto ju je javnost čula, na press konferenciji dočekan je s oduševljenjem.

Iako se 2008. Eurosong održao u Beogradu, čini se da je srpska javnost potpuno spremna da još jednom budu domaćini. Uvjereni su da ako im itko može donijeti pobjedu, onda je to Željko.

Zeljku ce ovo biti 4 put da sudjeluje na Eurosongu. S Lane moje bio je korak do pobjede, njegova 'Lejla' koju je za Bih otpjevao Hari Mata Hari osvojila je 3. mjesto, a skladao je i pjesmu 'Oro' koju je izvela Jelena Tomašević

Atmosfera je, rekli bismo, gotovo pobjednička. Sigurni u svoju pjesmu, Željko neće ići ni na promotivnu turneju, jer objašnjavaju - europska ga publika već poznaje! Točno prije 8 godina s pjesmom 'Lane moje' Željko je na Eurosongu u Istambulu osvojio visoko drugo mjesto. Najbolji rezultat ostvarila je Marija Serifović - inače jedina pobjednica eurovizijskog natjecanja koja je u posljednjih 15 godina pjevala na materinjem jeziku.

Iako je većina komentara na pjesmu pozitivna, ima i onih koji su Željkovu pjesmu 'dočekali na nož' optužujući ga da pjesma dosta sliči na pjesmu Coldplaya 'Paradise'- Željko to nije htio komentiramo. Iako ce prema svemu sudeći dobrosusjedski odnosi opet dobro raditi, prema službenim kladionicama, naša Nina i ne stoji tako dobro, dok se Željkova pjesma najavljuje kao jedan od favorita.

'Super mi je stvar što sam probao više stvari… kompozitor, izvođač, voditelj...jedino još nisam bio redatelj i supervizor. To mi je još ostalo'. 'Netko se predstavi bolje, neko lošije... Svi imaju 3 minute. Logan mi je rekao su to samo 3 minute u životu. A on 2 puta pobijedio. Čak i kad sam bio s Jovanom- uživao sam!

Jovanu, svoju sadašnju suprugu upoznao je prije 4 godine kada su njih dvoje zajedno vodili Eurosong u Beogradu, tako da je i emotivno vezan za europski izbor.

Pogledajte kako je bilo na pressici u Beogradu, te što je Željko Joksimović još otkrio našoj Svjetlani Matić.