Ekskluzivno, samo za naše uši, a to znači i vaše, Milan je u telefonskom intervjuu otkrio ima li vatre tamo gdje se zadimilo. I dok cijela regija rastavlja Severinu i Milana, mi ih natrag sastavljamo!

Pisalo se kako je Milan, otkako je u vezi sa Severinom, postao bahat i arogantan, a spominjao se i njegov navodni preljub s beogradskom glumicom. Severina i Milan o svemu su mudro šutjeli, sve dok ih ekipa RC-a nije nazvala.

Što se tiše natpisa koji su punili medije, izgleda kako oni Milanu ne smetaju, a posebno ne novinari srpskih medija otkuda je i stigla vijest o navodnom prekidu. 'Možda im se ne sviđa na koji način ja reagiram na izmišljotine koje oni redovito pišu i na te njihove pokušaje da stupe u kontakt sa mnom', rekao je Milan našoj novinarki Ružici Đukić.

Iako je tužio srpski Kurir, priznaje kako mu se ne da gubiti vrijeme po sudovima radi odštete od tri tisuće eura, pa se ipak nastavlja baviti svojim poslom a ostalo ignorirati. 'Puls, Kurir, Alo. Te novine su dno dna. To su provokatori koji izmišljaju informaciju da bi sebi digli čitanost', objašnjava.

'Ma nisam ja pod povećalom javnosti. Pod povećalom je moja Severina. Ja sam tu onako, na mene nitko ne obraća pažnju', kaže. A što se tiče njihovog zajedničkog sina, Milan kaže da je tu odluku donio Bog.

Što je Milan još otkrio, poslušajte u telefonskom intervjuu Red Carpeta.