Lupino je uvijek bio osebujan umjetnik, no svojim je izjavama iznenadio našu ekipu!

Na zagrebačkom Fashion Weeku pojavila su se mnoga poznata domaća imena.

'Slikao bi ju ako bi to ona htjela. Ona sada ima 13,5 i 14 godina još nema, ide u osmi razred. I ako će jednog dana htjeti, morat ću je ja slikati', rekao je Lupino. No što se tiče njegove kćeri, ona i nije baš bila oduševljena tatinom idejom. U razgovoru za Red Carpet poznati su otkrili su i neke zanimljive detalje iz privatnog života.

'Voljela bih reći da sam zaljubljena, da je ludnica od ljubavi, ali ne odustajem. Seksualni život – sramotno, grozno. Ja bih uistinu željela u novu godinu ući s crvenim donjim vešom i da taj veš netko skine', izjavila je Indira za Red Carpet.

Izgleda kako Maja Šuput ima posla kao nikada prije jer kako sama kaže, nema vremena organizirati ni vlastitu svadbu! 'Do kraja 2012. gotovo smo puni s angažmanima za tuđa vjenčanja', otkriva Maja.

Iako kaže da obožava djecu, ne kuca joj biološki sat već uživa sa svojim dečkom Borisom Kovačevićem. 'Čak sam prije tri godine baš napinjala, baš sam htjela djecu, ali sada ne', priznaje Maja jer joj je u vezi jako lijepo i uživa. Ipak, da im se beba dogodi uskoro, priznaje kako bi bila najsretnija na svijetu!

Snježana Mehun, Vanja Mamić,... samo su neki od sugovornika koji su za Red Carpet govorili o raznim temama.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju