Dražen Zečić priznao je nešto što se i najveći Hrvati rijetko usuđuju,a ima opasne veze s bračnom nevjerom. I ne, to nije prvoaprilska šala!

Dražen Zečić je ekipu Red Carpeta upoznao s rodbinom koja se nije ustručavala zapjevati gangu, ali ni ispričati nepoznate detalje o svom poznatom rođaku. On sam, o sebi je rekao nešto što bi malo tko u današnje vrijeme javno priznao. Kako kaže, bio je među prvima koji su pjevali Juru i Bobana.

'Ja sam čovjek koji voli svoju zemlju, zašto je to nacionalizam? Ja sam dijete političkog zatvorenika, mene su tukli kao dijete od šest godina. Kad sam rekao da su nas maltretirali fizički, da sam ja dijete koje je maltretirano koje su tukli, rekao sam ne daj Bože da ikad budem takav', ispričao je Zečić.

'Znate što je najveća istina?'

Osim toga, poznatom pjevaču ne smeta kad njegovu glazbu nazivaju seljačkom jer on za sebe i sam tvrdi da je seljak. 'Ja želim živjeti na način da volim sve ljude. Zašto je biti loš voliti svoju zemlju, vjerovat u Boga, vjerovat u ljubav među ljudima i zbog toga si loš', dodaje.

'Znate što je najveća istina? U ovih tjedan dana, ovi jadni ljudi, naš narod napaćeni koji je izvaran, koji više stvarno ne vjeruje ničemu ni nikome. Oni uspiju jadni sačuvat svoj želudac do kraja tjedna i kad im u nedjelju navečer ovo lice dođe, kad im ja dođem nakon sedam dana i ono što su malo sačuvali ispovraćat će se. Ovo je taman točka na i ovom jadnom napaćenom narodu', iskreno progovara.

Obiteljski život

Što se tiče obiteljskog života, ponosan je na svoju suprugu. Uostalom, žene mu se se upucavaju.

'Ja uvijek kažem da je moja žena ta koja je glavna i koja održava sve to. Ja joj se divim zbog toga. Ona je emancipirana žena zato što trpi jednu budalu- mene- i ona drži obitelj na okupu i svaka joj čast zbog toga. Jaka žena, žena koja sve razumije. Ja ću se ubiti i satrati za svoju obitelj, ali u nekim stvarima i dijelovima gdje sam slab, treba i mene razumjeti jer sam samo čovjek, a ona to jako dobro zna i zato uvijek kažem da je ona bolji čovjek od mene', rekao je Dražen.