Mislili smo da smo vidjeli sve i da nas više ništa ne može iznenaditi, pogotovo nakon onog bizarnog pregleda godine, ali uvijek ima nešto što nas ostavi bez teksta.

Tako smo ovaj tjedan doznali da pojedini fanatici tetoviranja idu tako daleko da tetoviraju odnosno boje bjeloočnice! Tatovaže više nisu stvar buntovništva kao što je to bio slučaj u prošlosti.

Danas je normalno da i službenica u banci ili profesorica u školi ima tetovažu. No ova dvojica zatvorenika američkog zatvora otišla su toliko daleko da su odlučili istetovirati, točnije obojiti bjeloočnice na oba oka.

'Svako extremno ponasanje je valjda izraz extremne licnosti ili da kazemo poremecaja licnosti. Ako neko ima potrebu da bude totalno ispirsan ili totalno istetoviran valjda je to poremecaj. Mislim da se ne moze nekoga izlijeciti od njegove ideje da bude poseban', kaže psiholog.

Ako je sudeći prema Lucky Diamondu, on svakako želi bit poseban i zapamćen. On ima jednu tetovažu koja se prostire preko cijelog tijela i ne misli stat!

Pogledajte sve o tetovažama u prilogu Red Carpeta.